yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına dayanıklılık dereceleri dahil tutulmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki kişi sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların sayısı da insanoğluın çokluğuna göre Yangın Çıkış Kapısı olabilir olduğunca arttırılmalıdır.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek kucakin tıklayın.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden temel seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Bu konuda mezun yangın firmasından medet alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda yan düz illere özen vermekteyiz.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir pürüz konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page